top of page

Els nostres serveis

Diagnòstic personalitzat

Per què cada persona és un món convé adecuar el tractament a les necessitats de cadascú. Volem que ens expliquis què és el que et preocupa de la teva boca, què sents, què et fa mal,... com t'agradaria que et quedessin les dents,...

Amb aquesta informació, l'exploració bucodental i les proves radiogràfiques que siguin necessàries farem el diagnòstic i el pla de tractament per a tu.  A més et podem donar facilitats per financiar els tractaments sense interessos.

Implantologia

Els implants són uns cargols de Titani que es col·loquen dins de l'os per substituir l'arrel de la dent o dents perdudes. Quan es tracta de peces entre dents, a l'implant se li cargola una funda o corona de metall- porcellana que dóna l'aspecte quasi bé idèntic al de la dent perduda.

 

També poden fer que la dentadura postissa de tota la vida es subjecti millor amb uns anclatges tipus mascle-femella que retenen la dentadura per a què no es bellugui al menjar ni al parlar.

 

IMPLANTES

Invisalign

b2ap3_amp_ortodoncia-invisalign-sevill_20191002-120634_1.jpg

A més de crear un bonic somriure, l'alineació dental amb Invisalign presenta altres avantatges:

Transparents: La gent quasi no notarà que està porta'n alineadors a les dents.

Còmode: sense filferro ni brackets metàl·lics.

Extraïble: Per poder mantenir una bona higiene bucodental.

Ortodòncia

L'Ortodòncia és la branca de l'Odontologia que s'encarrega de col·locar les dents en la posició correcta per aconseguir una bona estètica i un bon encaix de les dents. Unes dents mal posades poden desencadenar problemes d'articulació de la mandíbula, desgasts a les dents, problemes de genives,...

A Dental l'Ametlla posem a la teva disposició tractaments d'ortodòncia fixa amb braquets metàl·lics d'autolligat (tècnica d'última generació), ceràmics (Zafiro, màxima estètica), i Invisaling.

 

Vine a visitar-te amb la nostra ortodoncista i ella valorarà la necessitat o no de realitzar un tractament d'ortodòncia, la durada del tractament, el pressupost,...

Frenos

Restauracions i pròtesis ceràmiques sense metall

Si tens fundes antigues a les dents que es comencen a veure lletges, o tens alguna dent trencada que es va reparar fa anys i es comença a veure la fractura, o tens les dents mal posades i les vols arreglar sense ortòdoncia.

Per aconseguir uns resultats estètics excel·lents posem al teu abast materials ceràmics per arreglar les teves dents sense que a la llarga caviï el color o es transparenti el metall com passava amb les pròtesis antigues.

Odontologia estètica

Sigui quin sigui el teu problema d’estètica dental té solució i ara pots solucionar-lo.

Diastemes (espais entre les dents), mal posicions dentals, coloracions, dents microdòntiques,... Avui en dia l'odontologia estètica pot aconseguir resultats espectaculars en molts casos sense fer grans tractaments d’ortodòncia ni pràcticament tocar la dent.

Sol·licita informació de quin seria la solució al teu cas i aconsegueix el somriure desitjat.

 

Cirurgia bucal

A Dental L' Ametlla comptem amb el Dr. Ventura Menardia, implantòleg i cirurgià bucal per realitzar tots els tractaments d'aquest àmbit.

 

Extraccions de queixals del seny, quists, frenectomies,...

 

Tots aquests tractaments són petites intervencions que es realitzen a la mateixa Clínica.


 

Odontopediatria

Uns bons hàbits higiènics i dietètics des de ben petits ajuden a evitar problemes de càries, gingivitis, mal alè en nens i adolescents. A aquestes edats, quan encara no han erupcionat les dents definitives, és important realitzar tècniques de prevenció i dur un bon control de l'erupció de les dents.

 

A partir dels 5 anys és aconsellable fer una revisió anual on el nen/a ens coneix, ve a la consulta sense cap tipus de condicionament ni dolor i s'acostuma a que li facin una revisió de les dents. Més endavant si cal fer algun tractament estan més relaxants i col·laboradors.

 

Els sellats de fisures als primers molars definitius redueixen la incidència de càries a aquests molars, pel que és molt recomanat realitzar-los en nens/es a partir dels 6 anys que és quan sol erupcionar aquest molar.

 

Depenent del risc de càries que presenta el nen/a, convé fer fluoritzacions periòdicament, cada 4-6 mesos o un cop l'any. El fluor remineralitza les dents i ajuda a combatre la càries, per això tots els dentífrics en porten i per això és tan important. Les fluoritzacions a la consulta dental porten una concentració de fluor mes elevada que els col·lutoris i pastes de dents.

Niños saltando en trampolín

Periodoncia

Les principals malalties periodontals són la Gingivitis (inflamació gingival) i la Periodontitis (inflamació gingival amb pèrdua de suport dentari).

La Periodontitis és la primera causa de pèrdua de dents en la població mundial. És una malaltia causada per bacteris, altres factors com el tabac, la higiene bucal, factors genètics... fan que la seva progressió sigui més ràpida.

El tractament consisteix a eliminar els bacteris que causen la gingivitis / periodontitis, parant la progressió de la malaltia, i regenerar l'os perdut en algunes situacions.

 

Si tens sagnat de genives és el primer signe evident tant de la gingivitis com de la periodontitis, no és una situació normal, és un signe que les teves genives estan malaltes.

Sedació

La sedació conscient consisteix en administrar (per part d'una anestesista especialitzada) medicació per reduir el nivell d'ansietat i angoixa. El pacient està conscient, pot parlar i col·laborar durant el tractament, però està tranquil i relaxat. Un cop ha acabat l'intervenció el pacient pot marxar a casa sense problemes.

 

És una sol·lució per aquells pacients que tenen molta por o ansietat i per aquest motiu no s'atreveixen a fer-se el tractament que requereixen.

bottom of page