box3 copia.jpg
sala espera.jpg
Box2 copia.jpg
esterilitzador1.jpg
box4.jpg
radio.JPG
box3.jpg
image2.jpeg
box 1.JPG
Box2.jpg
box4.jpg

La nostra Clínica

1
1

entrada

press to zoom
2
2

pasillo

press to zoom
3
3

pasillo2

press to zoom
1
1

entrada

press to zoom
1/3
Ubicació

Situada al Passeig de L'Ametlla, al 1er Pis de les Galeries i envoltada de vidrieres que donen lluminositat i amplitud a la consulta, Dental L'Ametlla sorprèn a qui la visita. Amb la facilitat que dóna disposar d'aparcament a la porta i sense haver de pagar, amb ascensor per les persones amb mobilitat reduïda, disposes d'una clínica dental amb tecnologia avançada i els professionals especialistes propers i dedicats a tu.

3
3

rx

press to zoom
3
3

rx

press to zoom
1/1
Radiografia digital i Ortopantomògraf

Per donar-te un diagnòstic caldrà que et realitzem alguna radiografia o bé intraoral (només d'una dent o d'un sector, per veure el detall) o bé extraoral (Ortopantomografia) amb la que tenim una informació més global de la teva boca, on surten totes les dents l'os de la mandíbula i el maxil·lar, l'articulació,...

Amb la Radiografia Intraoral Digital, a més de minimitzar la radiació, obtenim la imatge al instant reduint el temps d'espera. També realitzem Teleradiografia Lateral de crani necessària per molts tractaments d'ortodòncia.

4
4

esterilitzacio

press to zoom
4
4

esterilitzacio

press to zoom
1/1
Esterilització

En l'àmbit sanitari els nostres pacients han de tenir la seguretat que es compleixen les més estrictes normes de desinfecció i esterilització d'instrumental i material. Seguim els protocols que marca el Col·legi d'Odontòlegs, disposem de 2 aparell d'esterilització (autoclaus), cubes d'ultrasons, i el material sempre es troba embossat i segellat fins el moment que es fa servir per a cada pacient.

5
5

box1

press to zoom
5
5

box1

press to zoom
1/1
Box 1

Ampli i lluminós et faran la visita més agradable i relaxant. Equipat amb la millor aparatologia ens permeten treballar en les millor condicions i reduir el temps de visita. L'entrada de llum natural en els nostres gabinets ens permet un millor control dels colors en casos d'estètica, carilles de porcellana, ...

6
6

box2

press to zoom
6
6

box2

press to zoom
1/1
Box 2

Al igual que el box 1, aquesta sala disposa d'una il·luminació natural durant quasi be totes les hores de treball, ja que el 50% de les parets, són vidrieres que et permeten gaudir d'unes vistes precioses del nostre poble.

Disposar d'una clínica amb més d'un gabinet permet treballar simultàniament a més d'un professional ampliant així la disponibilitat d'horaris.

7
7

box3

press to zoom
7
7

box3

press to zoom
1/1
Box 3

El box 3, està preparat per tots els tractaments de estètica, amb un sillò més funcional i igualment amb entrada natural de llum per escollir el color de dent exacte i, tant mateix, fer la visita més agradable.

8
8

sala d'espera

press to zoom
8
8

sala d'espera

press to zoom
1/1
Sala d'espera

Tot i que el nostre objectiu és mirar que no t'hagis d'esperar quan vens a la clínica, en l'àmbit clínic hi ha imprevists que no es poden preveure.

A la sala d'espera hi trobaràs joguines per entretenir els nens, màquina de café i d'aigua. Gaudeix també d'entrada natural de llum amb vistes al Passeig de L'Ametlla.