top of page
box3 copia.jpg
sala espera.jpg
Box2 copia.jpg
esterilitzador1.jpg
box4.jpg
radio.JPG
box3.jpg
image2.jpeg
box 1.JPG
Box2.jpg
box4.jpg

La nostra Clínica

Ubicació

Situada al Passeig de L'Ametlla, al 1er Pis de les Galeries i envoltada de vidrieres que donen lluminositat i amplitud a la consulta, Dental L'Ametlla sorprèn a qui la visita. Amb la facilitat que dóna disposar d'aparcament a la porta i sense haver de pagar, amb ascensor per les persones amb mobilitat reduïda, disposes d'una clínica dental amb tecnologia avançada i els professionals especialistes propers i dedicats a tu.

Radiografia digital i Ortopantomògraf i CBCT

Per donar-te un diagnòstic caldrà que et realitzem alguna radiografia o bé intraoral (només d'una dent o d'un sector, per veure el detall) o bé extraoral (Ortopantomografia) amb la que tenim una informació més global de la teva boca, on surten totes les dents l'os de la mandíbula i el maxil·lar, l'articulació,...

Amb la Radiografia Intraoral Digital, a més de minimitzar la radiació, obtenim la imatge al instant reduint el temps d'espera. També realitzem Teleradiografia Lateral de crani necessària per molts tractaments d'ortodòncia.

Esterilització

En l'àmbit sanitari els nostres pacients han de tenir la seguretat que es compleixen les més estrictes normes de desinfecció i esterilització d'instrumental i material. Seguim els protocols que marca el Col·legi d'Odontòlegs, disposem de 2 aparell d'esterilització (autoclaus), cubes d'ultrasons, i el material sempre es troba embossat i segellat fins el moment que es fa servir per a cada pacient.

Box 1

Ampli i lluminós et faran la visita més agradable i relaxant. Equipat amb la millor aparatologia ens permeten treballar en les millor condicions i reduir el temps de visita. L'entrada de llum natural en els nostres gabinets ens permet un millor control dels colors en casos d'estètica, carilles de porcellana, ...

Box 2

Al igual que el box 1, aquesta sala disposa d'una il·luminació natural durant quasi be totes les hores de treball, ja que el 50% de les parets, són vidrieres que et permeten gaudir d'unes vistes precioses del nostre poble.

Disposar d'una clínica amb més d'un gabinet permet treballar simultàniament a més d'un professional ampliant així la disponibilitat d'horaris.

Box 3

El box 3, està preparat per tots els tractaments de estètica, amb un sillò més funcional i igualment amb entrada natural de llum per escollir el color de dent exacte i, tant mateix, fer la visita més agradable.

Sala d'espera

Tot i que el nostre objectiu és mirar que no t'hagis d'esperar quan vens a la clínica, en l'àmbit clínic hi ha imprevists que no es poden preveure.

A la sala d'espera hi trobaràs joguines per entretenir els nens, màquina de café i d'aigua. Gaudeix també d'entrada natural de llum amb vistes al Passeig de L'Ametlla.

 

 

bottom of page