entradaok.JPG
box3 copia.jpg
sala espera.jpg
Box2 copia.jpg
esterilitzador1.jpg
box4.jpg
radio.JPG
box3.jpg
image2.jpeg
box 1.JPG
Box2.jpg
box4.jpg
La nostra Clínica
1/2
Ubicació

Situada al Passeig de L'Ametlla, al 1er Pis de les Galeries i envoltada de vidrieres que donen lluminositat i amplitud a la consulta, Dental L'Ametlla sorprèn a qui la visita. Amb la facilitat que dóna disposar d'aparcament a la porta i sense haver de pagar, amb ascensor per les persones amb mobilitat reduïda, disposes d'una clínica dental amb tecnologia avançada i els professionals especialistes propers i dedicats a tu.

1/1
​Radiografia digital i Ortopantomògraf

 

Per donar-te un diagnòstic caldrà que et realitzem alguna radiografia o bé intraoral (només d'una dent o d'un sector, per veure el detall) o bé extraoral (Ortopantomografia) amb la que tenim una informació més global de la teva boca, on surten totes les dents l'os de la mandíbula i el maxil·lar, l'articulació,...

Amb la Radiografia Intraoral Digital, a més de minimitzar la radiació, obtenim la imatge al instant reduint el temps d'espera. També realitzem Teleradiografia Lateral de crani necessària per molts tractaments d'ortodòncia.

1/1
Esterilització

 

En l'àmbit sanitari els nostres pacients han de tenir la seguretat que es compleixen les més estrictes normes de desinfecció i esterilització d'instrumental i material. Seguim els protocols que marca el Col·legi d'Odontòlegs, disposem de 2 aparell d'esterilització (autoclaus), cubes d'ultrasons, i el material sempre es troba embossat i segellat fins el moment que es fa servir per a cada pacient.

1/1
Box 1

 

Ampli i lluminós et faran la visita més agradable i relaxant. Equipat amb la millor aparatologia ens permeten treballar en les millor condicions i reduir el temps de visita. L'entrada de llum natural en els nostres gabinets ens permet un millor control dels colors en casos d'estètica, carilles de porcellana, ...

1/1
Box 2

 

Al igual que el box 1, aquesta sala disposa d'una il·luminació natural durant quasi be totes les hores de treball, ja que el 50% de les parets, són vidrieres que et permeten gaudir d'unes vistes precioses del nostre poble.

Disposar d'una clínica amb més d'un gabinet permet treballar simultàniament a més d'un professional ampliant així la disponibilitat d'horaris.

1/1
Box 3

 

El box 3, està preparat per tots els tractaments de estètica, amb un sillò més funcional i igualment amb entrada natural de llum per escollir el color de dent exacte i, tant mateix, fer la visita més agradable.

1/1
Sala d'espera

 

Tot i que el nostre objectiu és mirar que no t'hagis d'esperar quan vens a la clínica, en l'àmbit clínic hi ha imprevists que no es poden preveure.

A la sala d'espera hi trobaràs joguines per entretenir els nens, màquina de café i d'aigua. Gaudeix també d'entrada natural de llum amb vistes al Passeig de L'Ametlla.

 

 

Demana una cita
Dental l'Ametlla
 
Passeig de l'Ametlla 19-23 1º pis
(Les Galeries)
08480 l'Ametlla del vallès (Bcn)
Tel. 93 843 08 75 
info@dentalametlla.com
  • facebook
  • googleplus

Copyright 2022 The Amazing Smile, No animals were harmed in the making.

 

 Aviso Legal:

En cumplimiento del artículo 10 de la Ley 34/2002, del 11 de julio, de servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE) se exponen a continuación los datos identificativos de la empresa. DENTAL AMETLLA, S.L. con CIF B62429717 y domicilio fiscal Passeig de l’Ametlla, 19-23 1º pis, 08480 l’Ametlla del valles (Bcn). dental@dentalametlla.com y 93.843.08.75

El acceso y la navegación en este sitio web supone aceptar y conocer las advertencias legales, condiciones y términos de uso contenidas en ella.

 

El titular del sitio web puede ofrecer servicios o productos que podrán encontrarse sometidos a unas condiciones particulares propias que, según los casos, sustituyan, completen y/o modifiquen las presentes condiciones, y sobre las cuales se informará al usuario en cada caso concreto

  

6